Enzimai.lt

Enzimai – natūralus gydymas prieš mirtinas ligas

 

„Stebuklingieji enzimai“ – pagalvoju kiekvieną kartą rasdama naujos informacijos apie enzimų terapijos veiksmingumą. Jie nepamainomi gydant įvairiausias ligas ar tiesiog palaikant bendrą organizmo balansą. Todėl pradėdama šį įrašą ilgai negalėjau nuspręsti, kokios temos imtis… ATOPINIO DERMATITO, kuris kamuoja mano mažametį sūnų ir baigia mane išvaryti iš proto ar daug grėsmingiau skambančio VĖŽIO. Abiem atvejais kalbėsiu apie sisteminius enzimus, natūralų ir veiksmingą ginklą kovoje su sunkiomis ligomis.

Artimiausiu metu prižadu pasidalinti savo pačios patirtimi galinėjantis su atopiniu dermatitu ir kitomis prasto virškinimo pasekmėmis, bet dabar skubu prie opesnės ir ūmesnės problemos – vėžio, nes kiekvienas turim artimųjų rate po žmogų, kuriam reikia skubios pagalbos. Be to, statistika piešia niūrią ateitį, vos ne kas trečias iš mūsų su tuo susidursime asmeniškai. Laikas sužinoti, kaip to išvengti ir išmokti duoti atkirtį ligai.

„Jums vėžys…“ man pačiai neteko išgirsti tokios dianozės, bet bandau įsivaizduoti, kaip jaučiasi žmogus išgirdęs tokius žodžius – manau taip jaučiasi baimės suparalyžiuota auka. Tą minutę pradedi kvėpuoti tik puse krūtinės, ir rodosi, kad viskas baigta. Kiek liga pažengusi, kiek laiko dar turite ir kokius žingsnius darysite toliau priklauso tik nuo jūsų ir tik nuo jūsų pačių. Šiuolaikinės medicinos siūlomas gydymo būdas žada daug, bet dar daugiau dėl savęs privalote padaryti patys.

Visų pirma, neleiskite būti įbauginamais. Jau pačią pirmą dieną pagalvokite, kaip galėtumėt padėti savo organizmui pagerindami mitybą, įvesdami į racioną kuo daugiau nerafinuoto maisto ir papildomai vartodami natūralios kilmės vitaminus, mineralus, enzimus. Atsisakykite bent vieno bjauraus įpročio, kuris, žinote, tikrai neduoda naudos ir pasiruoškite kovai. Susikaupkite, jums reikės sutelkti jėgas ir laimėti šį mūšį ar bent brangų laiką ir kokybiškesnį gyvenimą.

Į kovą su skeptikais, nežinančiais ar nenorinčiais žinoti, stoju kartu su jumis ir aš ir sakau, kad sisteminiai enzimai gali padėti nugalėti vėžį.

Kokius mitus kuria medikai, kodėl įbauginta ir į farmacijos spąstus įkliuvusi visuomenė nebeieško geresnių kelių, kokiais būdais enzimai padeda organizmui sužinokite kiteme įraše jau greitai.

 

Iki to, būkite sveiki.

 


Komentarų: 4
  1. zita rašo: rugsėjo 16, 201307:07

    sudomino sie vaistai noreciau isigyti ir suzinoti kaip gerti sergu is

  2. Dalia Birškė rašo: rugsėjo 18, 201311:05

    Sveiki,
    Jei tik turite galimybę, bandykite drąsiai. Žinau, kad tiems, kas vartojo hormoninį gydymą, enzimai veikia lėčiau, silpniau, tačiau tai bet kokiu atveju jus stiprins. Stiprios sveikatos!

  3. Komentaras

  4. Dalia Birškė rašo: spalio 28, 201306:24

    http://Www.enzimai.lt yra nuoroda „rekomenduoju“. Ji nuves I reikiama vieta pirkimui. Pati parsiuntimu neuzsiimu. Laimingai.

Rašyti komentarą

Turite prisijungti, kad galėtumėte komentuoti