Enzimai.lt

5-asis žingsnis. Pozytivus mąstymas.

Paskutinis žingsnis ne mažiau svarbus už gerą mitybą ir kitus punktus. Nuraminkite savo protą. Suraskite tai, kas padės atstatyti pusiausvyrą: jogą, meditaciją, kvėpavimo pratimus, saviįtaigą ir t.t. Geras nusiteikimas, optimizmas ir teigiamos mintys padės labiau pasitikėti savimi. Atslūgusi įtampa leis lengviau ir giliau įkvėpti, atsipalaiduoti. Minčių darna lemia mūsų bendrą savijautą.

Būna ir sunkių dienų, bet pati sau kaskart sakau, kad man viskas gerai ir kitaip būti negali. Neįsivaizduoju, kas galėtų mane įtikinti kitaip. Visas savo mintis sveikatos klausimais nukreipiu tik teigiama linkme ir randu drąsos atsilaikyti prieš skeptikus ir niūrias medikų prognozes – atsisakau jų tiesos, tikiu savąja – natūralia, gamtos dovanota galimybe sveikti ir stiprėti. Tikiu taip tvirtai, kad galėčiau kalnus nuversti jus įtikinėdama. Stojuosi ir einu toliau. Rezultatas – gerėjanti sveikata ir amžinas noras šypsotis visiems. Noriu, kad ir jūs parodytumėt savo tvirtą būdą ar principingumą būtent čia. Jūsų pasirinkimas jau ir yra pusė galimybės!

Žolininkas Virgilijus Skirkevičius sako, kad jei žmogus neturėtų galvos, tai niekad nenustotų augti (čia apie ūgį). Galva ir joje esančios mintys programuoja visą organizmą. Galime pasukti veiksmą bet kuria kryptimi, todėl linkiu eiti tik į šviesą.

 

Taigi trumpai:

– Venkite chemijos, kai tik galite.
– Naudokite vandens filtrus ne tik geriamam, bet ir prausimuisi skirtam vandeniui.
– Vėdinkite patalpas.
– Gaminkite maistą patys.
– Valgykite „gyvą“ maistą, kuriame gausu enzimų, mineralų ir vitaminų.
– Naudokite sisteminius enzimus.
– Judėkite.
– Mąstykite pozityviai, kiek įmanoma venkite įtampos ir streso.

 

P.S. Esame įpratę gyventi kitaip. Nuryti tabletę nuo galvos skausmo ar išgerti raminančiųjų prieš miegą yra daug lengviau nei keisti savo gyvenimo būdą. Kada benuspręsite tai padaryti, žinokite, laikas tam visada tinkamas.

 


Komentarų: 0
Rašyti komentarą

Turite prisijungti, kad galėtumėte komentuoti